Domein de Herten dient als decor voor het tweede Blue Dinner

Marino Moenaert, Dominiek Roets, Kristof Van Hoye, Annie Hintjens en Filip Beernaert proeven al de wijn voor. © (Foto GST)
Redactie KW

Voor de tweede editie van Het Blue Dinner is de organisatie erin geslaagd terug een tot de verbeelding sprekende locatie te reserveren en een groot gamma aan plaatselijke producten te serveren.

Na brouwerij Stokhove bij de eerste editie is er dit jaar gekozen voor decor van het kasteel De Herten. Op zaterdag 9 oktober kan er voorafgaand aan het diner rondgewandeld worden op het wijndomein van Mérula in de Beernemstraat 26 te Oostkamp.

U kan er de druivenpluk meemaken en u krijgt er interessante info van de wijnen die later op de avond zullen geschonken worden. Het diner zelf start om 18u30 op het domein De Herten in de Hertsbergsestraat 2 te Oostkamp.

“We hebben voor de tweede editie gekozen voor een luxe walking dinner met lekkere lokale gerechten geserveerd met lokale bieren en de topwijnen van Mérula“, weet organisator Kristof Vanhoye te vertellen. “We hebben ook terug voor drie gastsprekers gezorgd, Vincent Van Quickenborne, Jasper Pillen en Patrick De Klerck.”

Inschrijven kan tot donderdag 30 september door 55 euro per persoon over te schrijven op rekeningnummer BE 06 1431 1021 3222. (GST)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier