Cocktails, fingerfood, kubb en muziek in pop-up Chiro Aartrijke

De place to be volgend weekend: zomerbar BloomBoom aan de Chiro-lokalen in Aartrijke. (foto BC)
Redactie KW

De Chiro van Aartrijke opent volgend weekend de pop-up BloomBoom aan de lokalen in de Aartrijksestraat. Een sfeervolle zomerbar met cocktails, mocktails, fingerfood en een streepje muziek.

Voor het tweede jaar op rij organiseert Chiro Aartrijke een pop-up zomerbar om wat geld in het laatje te brengen. “We openen onze pop-up zomerbar BloomBoom op vrijdag 16 juli om 17 uur. In tegenstelling tot vorige zomer, mogen we nu veel meer mensen een plaatsje geven en gaan we voor een nieuwe, geüpgrade kaart. In openlucht en in een sfeervol decor kunnen onze gasten op het plein aan onze lokalen genieten van heerlijke cocktails, mocktails, streekbieren, frisdrankjes, fingerfood en frietjes. Om 21 uur begint de afterparty met muziek van dj Cabbe, dj Illysium, ForYourDiscoPleasure en dj Ellyts sluit af om 23.45 uur met en set van een uur”, klinkt het bij de leiding van Chiro Aartrijke.

Kubb-tornooi

Op zaterdag houdt de Chiro niet alleen de zomerbar open vanaf 13 uur tot een uur na middernacht, er wordt ter plaatse ook een kubb-tornooi georganiseerd. Daarvoor moet je wel inschrijven.

“Op zondag 18 juli sluiten we ons BloomBoomweekend af met een familiedag. We starten er om 11 uur en eindigen het weekend om 18 uur. Voor de kleinsten voorzien we op de familiedag ook een springkasteel.”

(BC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier