Cateringbedrijf en broodjeszaak bundelen de krachten in oud station: Afterwork Party in Wervik Stoasche

Sherly Vereecke kijkt uit naar de samenwerking met ‘Wervik Stoasche’.© (Foto LVW)
Sherly Vereecke kijkt uit naar de samenwerking met ‘Wervik Stoasche’.© (Foto LVW)
Redactie KW

In het gewezen station van Wervik organiseert Toope straks een Afterwork Party. Het gaat om de allereerste activiteit in Wervik Stoasche. De Afterwork Party is een samenwerking tussen het cateringbedrijf ‘Up ’t gemak’ en de broodjeszaak ’t Krokantje uit de Vlamingenstraat.

Op vrijdag 25 juni vindt van 18 tot 23.30 uur de allereerste Afterwork Party plaats in feestzaal Wervik Stoasche. Het gaat om de allereerste activiteit in het gewezen station. Ze wordt georganiseerd door Toope, een organisatie die ontstond uit een samenwerking tussen cateringbedrijf ‘Up ’t gemak’ en broodjeszaak ’t Krokantje in de Vlamingenstraat.

De deuren gaan open vanaf 17 uur. Er wordt gezorgd voor een welkomstdrankje en -bordje. Daarna volgen doorlopend hapjes, is er een pastabar en eindigt het met een dessertbuffet. Voor de muziek zorgt dj Bbeatz

“Ik ben naar de opendeur van Wervik Stoasche geweest en vind dat een mooie locatie, ideaal voor ons evenement”, zegt Sherly Vereecke van ‘Up ‘t gemak’, die sedert de afgelopen winter eigen producten aan huis levert. “Door de pandemie heeft eigenaar Ludovic Catteeuw de zaal nog nooit kunnen verhuren. Alles wat we nodig hebben is daar aanwezig. Door de maatregelen mogen er maximum 50 mensen aanwezig zijn. We zorgen voor kwaliteit: de broodjes en pasta van ’t Krokantje en hapjes van Up ’t gemak.”

weekend inzetten

“We werken samen, vandaar de naam Toope . Er is ook nog een andere betekenis: ‘toope’ met de collega’s het weekend inzetten. Een Afterwork Party bestaat in Wervik nog niet, wel in de regio Kortrijk en Ieper.”

“Het is voor ons nog maar het begin want er komen nog andere initiatieven. De volgende afspraak is op 16 juli, bij de start van de vakantie. Dansen mag niet maar de mensen staan te popelen om weer ergens naartoe te gaan. Onze dj Bbeatz gaat het gezellig maken. Hij draait onder meer in jeugdhuis Beepee en op de vrije radio Jess FM. (EDB)

Deelname kost 38 euro. Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 22 juni via het mailadres toope.wervik@gmail.com of telefonisch op 0479 35 16 68.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten