Camperplaats Hooge Crater in Ieper verkozen tot mooiste van België

Camperpunt Hooge Crater en bij uitbreiding het camperleven in de prachtige Westhoek verkozen tot Belgisch mooiste, de rest is gelegen in Limburg en de Ardennen. (gf)
Redactie KW

De Camperplaats Hooge Crater in de Bellewaardestraat werd door de gebruikers van het verhuurplatform ‘Camptoo’, het grootste verhuurplatform van Campers in Europa, verkozen tot de mooiste camperplaats van België.

“Begonnen als ‘coronaproject’ in 2020 en nu twee jaar later verkozen worden tot mooiste camperplaats. Dat doet echt deugd”, vertellen eigenaars Niek Benoot en Ilse Watteyne.

“Veel hebben we te danken aan de ruime plaatsen en de ligging pal op de Ieperboog met een adembenemend zicht op Ieper en Poperinge. We liggen ook vlakbij Heuvelland, op het fietsnetwerk, op het wandelnetwerk en naast Bellewaerde. En dat zijn nog maar enkele van de vele troeven.”

“Ook de ruime plaatsen en bakkerij kunnen de gasten bekoren. We hebben echt voor elk wat wils, voor mensen die houden van rust, of voor de actieve toeristen. Ieper, en bij uitbreiding de ganse Westhoek, zijn zeer populair bij camperaars.”

Veel Nederlanders

“De voorbije twee jaar waren het vooral Belgen die op een korte vakantie kwamen, maar nu de grenzen terug open zijn, kunnen we al meer buitenlandse toeristen verwelkomen. Vooral Nederlanders kunnen het goede leven van de Westhoek heel goed smaken.”

“De combinatie van lekker eten en drinken, met mooie fietsroutes en geschiedenis is een topper voor Nederlanders. Britten, Ieren en zelfs Denen vinden ook al voorzichtig de weg terug naar de Westhoek met hun camper.”

“Het is heel leuk om te zien dat de buitenlandse camperaars altijd nog wat langer willen blijven, omdat er zo veel te beleven valt in onze mooie streek. Voor iedereen een win-win, hoe langer ze blijven in onze streek, hoe meer ze de lokale handelaars, en horecazaken bezoeken”, besluiten Niek en Ilse.

(EG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier