Broodjeszaak Becky’s Place opent de deuren in Stene

Becky glundert in haar gloednieuwe broodjeszaak. (foto JRO)
Becky glundert in haar gloednieuwe broodjeszaak. (foto JRO)
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

Op de hoek van de Gistelsesteenweg met de Dahlialaan opende Rebecca Aneca (49) onlangs haar eigen broodjeszaak ‘Becky’s Place’. “Als ik nog iets wou ondernemen in mijn leven, dan was nu het moment”, klinkt het overtuigd.

Rebecca komt eigenlijk uit de horecasector, maar zag haar hele leven overhoop gegooid door de coronapandemie. “Ik werkte heel lang bij Apero Fish in de Nieuwstraat, nabij het Mijnplein. De strijd tegen het coronavirus zorgt er echter voor dat er weinig perspectief is voor wie in de horecasector werkt. Met pijn in het hart nam ik dan ook de beslissing om een andere bezigheid te zoeken.”

Die andere bezigheid vond ze in het openen van haar eigen broodjeszaak.

Eigen zaak

“Ergens droomde ik er altijd al van om mijn eigen zaak te openen, alleen deed de gelegenheid zich nooit voor. Ik ben ondertussen op een leeftijd gekomen waarbij het nu hét moment leek om eindelijk de stap te zetten. Het coronavirus heeft dus naast veel slechts ook wel wat goeds veroorzaakt: het stuwde me richting mijn eigen broodjeszaak”, vertelt Rebecca Aneca. “Ik heb gelukkig veel hulp gekregen van mijn broers en de rest van de familie. Zonder hen was ik er niet in geslaagd om op zo’n korte tijd deze zaak klaar te krijgen.”

“We zijn een traditionele broodjeszaak met zowel koude als warme broodjes, wraps, pasta’s en slaatjes. Voorlopig enkel om af te halen, maar eens de maatregelen het toelaten, zullen de klanten ook ter plaatse wat kunnen eten. Daarnaast beschikken we voor de deur over een mooi terras”, besluit Rebecca. (JRO)

Becky’s Place is elke dag doorlopend open van 6.30 uur tot 16 uur. Op zondag is de zaak gesloten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier