Balls & Glory opent pop-up in Brugge

medewerker Quinten Renier © Davy Coghe
Piet De Ville
Piet De Ville Medewerker KW

Liefhebbers van de betere gehaktbal kunnen nog tot het einde van de kerstvakantie terecht bij restaurant Den Dyver in Brugge. Daar opent Wim Ballieu van Balls & Glory een pop-up met zijn populaire concept.

De uitbaters van restaurant Den Dyver komen met opmerkelijk nieuws naar buiten. In het restaurant in hartje Brugge wordt de klassieke menukaart met brasseriegerechten tijdelijk vervangen door die van Balls & Glory. Het concept van Wim Ballieu komt daarmee na vele jaren terug naar Brugge – eerder was het enkele jaren gevestigd in de Langestraat – in de vorm van een pop-up.

Populaire ballen

Nog tot het einde van de kerstvakantie worden dus ‘gehaktballen met stoemp’ geserveerd op het adres van Den Dyver, langs de bekende waterloop. Het team van Den Dyver maakte samen met Wim Ballieu een selectie van enkele goed verkopende Balls & Glory-klassiekers, zoals onder andere de Jingle Ball kerstbal met varkensgehakt en kalkoen, gevuld met veenbessen.

De klanten hebben de keuze tussen ter plaatse eten of een bestelling plaatsen via Deliveroo voor thuislevering van de gerechten. Bezoekers van het lichtparcours in Brugge zullen voor de deur van Balls & Glory passeren, wat het meteen een leuke tussenstop maakt. Na de kerstvakantie herneemt Den Dyver haar klassieke gedaante met de bekende brasseriegerechten op de kaart.

De pop-up van Balls & Glory in Den Dyver is open van woensdag tot en met zondag van 11 uur 30 tot 15 uur en van 17 uur 30 tot 21 uur. Reserveren is mogelijk via de website.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier