Baliehof presenteert ontbijtboxen met eigen gemaakte en lokale producten: “Ontbijtbox is uniek in de streek”

gf
gf
Redactie KW

Baliehof, de bekende kaas- en zuivelboerderij uit Zerkegem, biedt versgemaakte ontbijtboxen aan met hun eigen gemaakte producten, aangevuld met lokale producten uit de streek.

Sinds 1990 is Baliehof, het familiebedrijf onder leiding van Luc Callemeyn (58) en Krista Stroo (57), een vast gegeven in West-Vlaanderen. Hun dochter, Sofie Callemeyn (25) en schoonzoon, Matthias Deloddere (27) stapten vier jaar geleden mee in dit verhaal en samen met z’n vieren staan ze aan het roer van de zuivelboerderij.

“Door de coronacrisis mochten wij twee maanden niet naar de markt”, vertelt Sofie. “Hierdoor zijn we beginnen nadenken hoe we op een coronaveilige manier onze producten bij onze klanten konden krijgen. Door onze ontbijtbox leerden de klanten heel wat nieuwe streekproducten kennen. De eerste editie was op Moederdag en door het aanhoudende succes hebben we beslist om met enkele feestdagen, de ontbijtboxen aan te bieden.”

Zuivel

“Onze ontbijtbox is uniek in de streek omdat wij alleen maar met lokaal geproduceerde producten werken, waaronder heel wat producten van onze eigen zuivelboerderij. Elk bedrijf dat meewerkt aan de ontbijtbox draagt onze waarden en normen. Zo werken we onder ander samen met bakkerij Laurens voor verse broodjes, Hof ter Meulen voor charcuterie en met Bovien voor vers fruit. Ook aan de chocoladeliefhebbers hebben we gedacht. In elke ontbijtbox zit er een paas-surprise, een zakje met holle en gevulde paaseieren, van Chocolaterie Ledoux.”

Wij werken enkel met lokaal geproduceerde producten

De ontbijtbox kost 44 euro en kun je online bestellen in de webshop www.balieshop.be, in de hoevewinkel zelf of Sofie komt ze leveren aan je deur van Jabbeke tot de kust en Oedelem.

“Onze ontbijtboxen zijn toegankelijk voor iedereen, ook kinderen kunnen genieten van veel lekkers. Naast onze ontbijtboxen bieden wij ook kaas, zuivel en dessertjes aan van onze eigen melkkoeien”, legt Sofie uit. Je kunt de ontbijtboxen nog bestellen tot 31 maart om 18 uur. Levering vindt plaats op Pasen tussen 6 uur en 9 uur.

Info: Baliehof, Gistelsteenweg 577, Jabbeke, 0471 20 66 68, www.baliehof.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.