Andrea maakt droom waar met restaurant en cocktailbar in de Brugse Hoogstraat

“Ik heb het hier volgens mijn stijl ingericht”, zegt Andrea. (foto Davy Coghe)
Piet De Ville

In de Hoogstraat 17 in Brugge, vlak naast de bekende horecazaak Charlie Rockets, opende restaurant en cocktailbar Kites onlangs de deuren.

De bijzonder warme en kleurrijk ingerichte zaak wordt gerund door de uit Roemenië afkomstige Andrea Vintescu, een bijzonder bezig bij, zo blijkt.

“Ik heb voorheen gewerkt als hotelmanager in Brugge en momenteel ben ik nog in verschillende andere sectoren actief”, zegt Andrea. “Zo heb ik ook nog een schoonheidssalon en een schoonmaakbedrijf.”

Aandacht voor kleur

In de nieuwe horecazaak Kites wordt Andrea bijgestaand door haar broer en enkele goede medewerkers.

“Ik zag dat het pand al een tijdje te huur stond en ben eens gaan informeren. Het is altijd al mijn droom geweest om een eigen restaurant en bar te runnen. En ik heb het hier ook helemaal volgens mijn stijl ingericht. Dus met met veel aandacht voor kleur en een toch wat luxueuze en warme uitstraling”, verduidelijkt de zaakvoerster.

Internationaal

“De keuken durf ik internationaal te noemen met onder meer pasta’s, visgerechten en zeevruchten, rijkelijke salades, burgers en steak. En je kan hier ook terecht voor een ruim aanbod cocktails en aperitiefdranken.”

Prachtstad

“We zijn nog maar enkele weken open maar het loopt goed. Ik wil zeker nog meegeven dat Brugge voor mij een prachtstad is, zowel om te wonen als om te werken. Dus ja, we zien de toekomst hier heel positief tegemoet.” (PDV)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.