Hoeve Ter Kerst in Gits wordt eetcafé

Directeur Koen Staelens en kok Henk Fiey slaan de handen in elkaar om Hoeve Ter Kerst uit te bouwen tot een eetcafé met veel mogelijkheden. © (Foto JD)
Redactie KW

Op wijk Onledemolen in Gits kunnen we al meer dan tien jaar terecht in hoevecafé Ter Kerst. Deze horecazaak wil zich nu meer profileren als eetcafé. Daarnaast wordt een waaier aan mogelijke formules aangeboden.

Het hoevecafé gaat vanaf nu als ‘Eetcafé Hoeve Ter Kerst’ door het leven. Kok Henk Fiey zal er in de potten roeren: “Tot nu zakten de meeste klanten af om te genieten van een streekbier, maar we zijn ook brasserie, tearoom en feestzaal. Op zaterdagmiddag serveren we een dagschotel. Elke vierde vrijdag van de maand wordt een thema-avond. Nu vrijdag 22 januari is een raclette-avond, op vrijdag 26 februari serveren we mosselen op vier wijzen.”

Koen Staelens vervolgt als directeur strategie: “Eetcafé Hoeve Ter Kerst wordt de geknipte locatie voor allerhande feestjes, van babyborrels, verjaardagsfeestjes tot rouwmaaltijden en vergaderingen. Daarvoor staan zelfs twee aparte ruimtes ter beschikking. Ook verzorgen we arrangementen voor groepen.”

(JD)

>> Alle info vindt u op onze vernieuwde website www.hoeveterkerst.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier