Het takeaway-aanbod gaat van restaurants over ontbijtzaken tot uitzonderlijk zelfs cafés. Zo zijn er in café Rozeveld op de gelijknamige wijk piconpakketjes verkrijgbaar. Sommige zaken bieden volledige menu's aan, zoals het gastronomische restaurant bassud in de Zuidstraat. Veel uitbaters serveren een hele resem voor-, hoofd- en nagerechten. Dat is onder andere het geval bij Brasserie Heuvelhof in de Oostendestraat, dat voluit focust op afhaal.

Er werken ook zaken samen. Zo hebben ontbijt- en brunchzaak Sherlock op de Markt en brasserie De Goeste in de Zuidstraat de handen in elkaar geslagen. Hun formule halfpension combineert een ontbijtmand met een avondgerecht, in Torhout en de buurgemeenten 's morgens aan huis gebracht. Restaurant Forum op de wijk Sint-Henricus brengt eveneens maaltijden aan huis en dit binnen een straal van 10 kilometer.

Het quasi volledige overzicht voor Torhout vind je hier en hier. Mocht een horeca-uitbater afhaal organiseren en merken dat zijn zaak niet in het lijstje voorkomt, dan kan hij of zij dat via mail laten weten: redactie@kw.be.

Het takeaway-aanbod gaat van restaurants over ontbijtzaken tot uitzonderlijk zelfs cafés. Zo zijn er in café Rozeveld op de gelijknamige wijk piconpakketjes verkrijgbaar. Sommige zaken bieden volledige menu's aan, zoals het gastronomische restaurant bassud in de Zuidstraat. Veel uitbaters serveren een hele resem voor-, hoofd- en nagerechten. Dat is onder andere het geval bij Brasserie Heuvelhof in de Oostendestraat, dat voluit focust op afhaal.Er werken ook zaken samen. Zo hebben ontbijt- en brunchzaak Sherlock op de Markt en brasserie De Goeste in de Zuidstraat de handen in elkaar geslagen. Hun formule halfpension combineert een ontbijtmand met een avondgerecht, in Torhout en de buurgemeenten 's morgens aan huis gebracht. Restaurant Forum op de wijk Sint-Henricus brengt eveneens maaltijden aan huis en dit binnen een straal van 10 kilometer.Het quasi volledige overzicht voor Torhout vind je hier en hier. Mocht een horeca-uitbater afhaal organiseren en merken dat zijn zaak niet in het lijstje voorkomt, dan kan hij of zij dat via mail laten weten: redactie@kw.be.