Hier kan je maaltijden afhalen in Hooglede en Gits

In Hooglede en Gits bieden meerdere horecazaken in deze coronatijden afhaalmaaltijden aan om zo de sluitingsperiode te overbruggen. Een overzicht:

Frituur Maaike op de Marktplaats in Hooglede blijft frietjes bakken tijdens de coronaperiode. © John Tallieu

De meest uitgebreide kaart is er te vinden in Bistro ‘t Verschil. Hier kun je werkelijk alles verkrijgen wat je ook in het restaurant zelf kon verorberen, tot de aperitieven, warme tapas en sausjes toe. Op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond kunt u zelfs aan hun trailer gerechten afhalen zonder te bestellen.

Café De Dubbele Arend heeft zich nu ook toegelegd op afhaalmaaltijden. Na het succes van de huisgemaakte spaghetti kan deze nu ook afgehaald of aan huis geleverd worden. Toen de eetgelegenheden ook nog ter plaatse volk mochten ontvangen, kon je bij De Zilveren Lepel ook ribbetjes bestellen om thuis op te eten. Maar nu de zaak noodgedwongen terug gesloten is, is ook de afhaaldienst niet langer beschikbaar.

Wie zin heeft in een lekkere pasta, kan op woensdagavond terecht op de markt in Hooglede. Pastalicious serveert er pasta met tal van verschillende zelfgemaakte sauzen. De sauzen kunnen ook apart per kilo aangekocht worden.

De frituren blijven gewoon open met als enige verschil dat je de frietjes niet meer te plaatse kunt nuttigen. Op maandag 2 november opent Frituur Ledda voor het eerst de deuren in de Ieperstraat.

Bistro ‘t Verschil, Bruggesteenweg 164 in Gits: Alle gerechten uit het restaurant, enkel af te halen. Meer info op www.bistrotverschil.be.

De Dubbele Arend, Marktplaats 26 in Hooglede: Spaghetti of tapasplank, af te halen en levering aan huis binnen straal van vijf kilometer. Bellen naar 0478 30 07 10.

Frituur De Rotonde, Ieperstraat 172 in Hooglede: Frietjes, gefrituurde snacks en bereide gerechten. Bellen naar 0485 50 31 05.

Frituur Ledda, Ieperstraat 13 in Hooglede: Frietjes, gefrituurde snacks en bereide gerechten. Bellen naar 0499 31 58 98.

Frituur Maaike, Marktplaats 27 in Hooglede: Frietjes, gefrituurde snacks en bereide gerechten. Bellen naar 051 63 66 69.

Frituur Monique, Marktplaats in Gits: Frietjes, gefrituurde snacks en bereide gerechten. Bellen naar 0472 92 09 27.

Kode Mavu, Bruggesteenweg 240 Gits: Menu’s, dagschotels, desserts, enkel af te halen. Bellen naar 0491 40 09 73 of www.kodemavu.be.

Koken.eten, Bruggestraat 48 Hooglede: Dagschotels, af te halen en levering aan huis. Bellen naar 0472 82 95 76 of www.kokeneten.com.

Pastalicious, Marktplaats in Hooglede: Pasta’s, enkel op woensdag en af te halen. Bellen naar 0468 28 38 87 of www.pastalicious.com.

‘t Grijs Peerd, Grijspeerdstraat 11 in Gits: Dagschotels, enkel af te halen. Bellen naar 0498 72 79 05.

Buytenshuys, Gitsbergstraat 39 in Gits: Meeneemmaaltijden en taartjes. Af te halen. Bellen naar 0476 98 03 22 of www.buytenshuys.be.

Staat uw zaak nog niet opgenomen in de lijst, laat ons dat dan even weten via een mailtje naar redactie@kw.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.