Herenkapsalon Gouden Schaar opent de deuren in Meulebeke

Onur kapt Tony in het nieuwe salon.© foto Luc
Onur kapt Tony in het nieuwe salon.© foto Luc
Redactie KW

In de Oostrozebekestraat 16 opende het herenkapsalon Gouden Schaar de deuren. Onur Dede (31), van Turkse origine, kapt er vakkundig het haar en trimt er de baarden.

“Op 13-jarige leeftijd was ik al in dienst bij een Turkse kapper in de onmiddellijke omgeving van de hoofdstad Ankara”, aldus de 31-jarige Onur Dede. “Ik leerde er alle knepen van het vak. Haarkappen is in Turkije een belangrijk onderdeel van de herenverzorging. Ook het trimmen van de baard wordt als heel belangrijk aanzien. Professionalisme is dus een absolute vereiste.”

“In 2005 ben ik naar België gekomen. Ik beoefende het vak in Gent en in Roeselare en nu ben ik in Meulebeke beland, waar ik een eigen zaak heb opgestart”, aldus Onur.

Tevreden klanten

“Ik heb klanten die me nu al jaren volgen. Zo is er iemand uit Bredene die een afspraak maakte om hier in Meulebeke de baard te trimmen. Mijn grootste plezier is een tevreden klant te zien.”

Herenkapsalon Gouden Schaar in de Oostrozebekestraat 16 in Meulebeke is momenteel zeven dagen op zeven open op afspraak van 9 tot 18 uur (of zelfs later). De zondagvoormiddag open van 9 tot 13 uur. Maak uw afspraak via 0493 44 16 13.

(LB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten