Viering 25 Jaar Haven Oostende met wereldkampioenen Emma en Quinten

Voor aanvang van de speciale watersportnamiddag mochten de kinderen van KW IBIS, De Bolle en De Brem mee op de foto met de twee wereldkompioenen, de sportmonitoren van Inside, CEO Dirk Declerck en schepen Charlotte Verkeyn. © (Foto FRO)
Fons Roets
Fons Roets Medewerker KW

Naar aanleiding van 25 jaar Haven Oostende werd woensdag in samenwerking met stad Oostende een watersportevent georganiseerd in surfclub Inside.

Er werd gekozen voor een sportieve namiddag met twee wereldkampioenen, Emma Plasschaert (zeilen) en Quinten Bossche (jetski). Het tweetal is via sponsoring ook verbonden met Haven Oostende. De twee topatleten bezorgden een dertigtal kinderen van Koninklijk Werk Ibis, De Bolle en De Brem een onvergetelijke namiddag.

Na de gezellige lunch mochten ze afwisselend het water op, aan boord van een zeilboot of een jetski. Voor de kinderen, die nog niet allen vertrouwd zijn met de zee, was het een bijkomende ervaring. Achteraf gaven zeilster Emma en jetskiër Quinten voor de aanwezigen, in aanwezigheid van Dirk Declerck (CEO Haven Oostende) en Charlotte Verkeyn (schepen haven stad Oostende), een spectaculaire demonstratie van hun talent.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.