Happy Hair bye Joke en An-Sofie in Beveren-Leie

Joke Kerwijn en haar dochter An-Sofie Sclabi. © (foto PPW)
Redactie KW

Na grondige verbouwingen heropenden Joke Kerwijn (55) en haar dochter An-Sofie Sclabi (30) hun eigen kapperszaak in de Grote Heirweg in Beveren-Leie.

In een fris en totaal vernieuwd interieur ontvangen ze hun klanten met een uniek zicht op de Beverse Zavelputten.

“Ik was in 1978 het eerste personeelslid bij Franky en Mia in den Balling in Waregem”, opent een trotse Joke. “Ook An-Sofie studeerde voor kapster en kwam ons team ‘Franky, het Huis van de Kappers’ vervoegen in 2007. Daarna deed ik nog ervaring op bij Taelman in Kortrijk en Xantippe in Brugge. An-Sofie werkte later bij René in Kortrijk en Vernaeckt in Wielsbeke. In 1985 startte ik mijn eigen salon Coiffure Jo bij mijn ouders. Sedert 1992 ben ik op dit adres aan de slag. Zo’n twee jaar geleden kwam An-Sofie ook in de zaak. Dat zorgde meteen voor een ernstige schaalvergroting.”

De combinatie moeder-dochter werkt ‘aanvullend’. “Door samen te werken, hebben we het voordeel van de jaren ervaring van mama”, verduidelijkt An-Sofie. “Ikzelf probeer dan weer de jonge golf van trends en hippe snitten te accentueren. We zitten niet stil en volgen nog maandelijks vervolmakingscursussen om ‘bij te blijven’ en onze klanten zo perfect mogelijk te kunnen bedienen. In ons nieuw salon krijgen onze klanten de beste service en voelen ze zich ook meteen op hun gemak.” (PPW)

Info: 056 71 60 31 en 0472 28 77 47.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier