Handelscomité Harelbeke geeft elke handelaar eigen pagina op website

Redactie KW

Handelscomité Harelbeke heeft een nieuwe website ‘Shoppen in Harelbeke’. Elke handelaar krijgt daarop zijn eigen pagina.

In een sterk evoluerende markt hebben volgens het handelscomité zowel handelaars als consumenten informatie nodig. “Handel is belangrijk voor de maatschappij”, aldus schepen van economie Patrick Claerhout. Om tegemoet te komen aan de verzuchtingen en wensen van de consument en de handelaar lanceert het Handelscomité ‘Shoppen in Harelbeke’.”

Op deze website krijgt elke handelaar een eigen pagina waar hij of zij nieuws, weetjes of aankondigingen kan plaatsen. De consument kan langs dat kanaal ook cadeaubonnen aanschaffen. “De website bevat echt heel veel informatie”, zeggen Jonathan De Jans en Gregory Vanhoucke, webdesigners bij Exsited. “De handelaars kunnen hun pagina zelf beheren, met een kalender, maar oo met acties, promoties en nieuws.”

Handelscomité Harelbeke, nu nog een feitelijke vereniging, wordt omgevormd tot een vzw. “We doen dit om onze handelaars te beschermen. Zij hebben zich tenslotte geëngageerd”, zegt voorzitter ad interim Olivier Deblock.

(PVH)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie Kortrijks Handelsblad.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.