Handelaars promoten lokaal winkelen met eindejaar

Cédéric De Wilde van Haandelaars, schepen van Lokale Economie Marleen De Soete en Stefaan Dumoulin van Actief Wenduine promoten lokaal winkelen. © WK
Wim Kerkhof
Wim Kerkhof Medewerker KW

De handelaarsvereniging Haandelaars organiseert van 10 december tot en met 8 januari een eindejaarsactie waarbij de klant vijf verschillende stempels dient te verzamelen bij vijf deelnemende handelaars. Een volle kaart kan ingediend worden bij de ijspiste in parkdomein La Potinière. Er zijn in totaal liefst 750 prijzen te winnen.

Ook de handelaarsvereniging Actief Wenduine voorziet opnieuw een eindejaarsactie, ditmaal onder de vorm van een ‘kras en win’. Tijdens de periode van 23 december t.e.m. 8 januari ontvang je als klant een kraslot bij elke deelnemende handelaar in Wenduine. Hiermee zijn gemeentelijke geschenkbonnen te winnen voor een totaalbedrag van 2.250 euro.

Schepen van Lokale Economie Marleen De Soete (Vooruit) juicht beide initiatieven toe. “Lokaal winkelen blijft ontzettend belangrijk voor onze economie, én je steunt er ook onze lokale handelaars mee in deze moeilijke tijden”, klinkt het.

(WK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.