"Werken in een winkelstraat betekenen niet altijd kommer en kwel. Als het goed is moet je het ook durven zeggen", vertelt Dirk Overstraete namens het handelaarsverbond.

"Toen men ons vertelde dat het wegdek van de Lippenslaan zou vernieuwd worden, vreesden we het ergste. We dachten dat onze handelszaken voor langere tijd niet bereikbaar zouden zijn. De handelaars hadden beloofd te trakteren werd als de werken volgens schema werden afgewerkt.

De Lippenslaan is verdeeld over vier zones. De afspraak was dat men maximum vijf dagen per zone zou werken aan een nieuwe asfaltlaag en dat de Lippenslaan in de weekends bereikbaar zou zijn. De aannemer en zijn ploeg klaarden het huzarenstukje om binnen de gestelde termijn het beton af te schrapen, de waterafvoer aan te passen en een nieuwe toplaag te leggen.

Elke dinsdag hield men bovendien een werfvergadering waarbij er naar de noden van de handelaars werd geluisterd.

(DM)

"Werken in een winkelstraat betekenen niet altijd kommer en kwel. Als het goed is moet je het ook durven zeggen", vertelt Dirk Overstraete namens het handelaarsverbond."Toen men ons vertelde dat het wegdek van de Lippenslaan zou vernieuwd worden, vreesden we het ergste. We dachten dat onze handelszaken voor langere tijd niet bereikbaar zouden zijn. De handelaars hadden beloofd te trakteren werd als de werken volgens schema werden afgewerkt.De Lippenslaan is verdeeld over vier zones. De afspraak was dat men maximum vijf dagen per zone zou werken aan een nieuwe asfaltlaag en dat de Lippenslaan in de weekends bereikbaar zou zijn. De aannemer en zijn ploeg klaarden het huzarenstukje om binnen de gestelde termijn het beton af te schrapen, de waterafvoer aan te passen en een nieuwe toplaag te leggen.Elke dinsdag hield men bovendien een werfvergadering waarbij er naar de noden van de handelaars werd geluisterd.(DM)