Haarstyliste Larissa neemt de schaar over van kapper Danny

Haarstyliste Larissa Moerkerke ontvangt haar klanten langs de Kortrijkstraat. © WO
Redactie KW

Haarstyliste Larissa opent op zaterdag 2 november haar nieuwe kapsalon in de Kortrijkstraat 147. Larissa Moerkerke (25) woont nog thuis bij haar ouders en heeft een relatie met Dietri Laflere, die bij BS Geluveld voetbalt. Ze nam de kapperszaak, vlakbij het rondpunt van de Kortrijkstraat met de J &M Sabbestraat, over van kapper Danny. Die ging op 1 oktober met pensioen.

“Als kind wou ik al kapster worden”, vertelt Larissa. “Ik studeerde haarzorg in Sint-Theresia Kortrijk. Daarna ging ik als kapster aan de slag in kapsalons in Ieper, Wervik en Menen. Ik was al een tijdje van plan om mijn eigen zaak te beginnen. Op het juiste moment zag ik dit pand te huur staan. Mijn vader Thierry stak een handje toe om de zaak wat op te frissen met een laagje verf en nieuwe verlichting.”

Zowel dames, heren als kinderen zijn welkom na afspraak. Ook voor maquillage, extensions en epileren van de wenkbrauwen kan je terecht bij haarstyliste Larissa. Op dinsdag, woensdag en vrijdag is het kapsalon open tussen 8 en 18 uur, op donderdag tussen 10 en 20 uur en op zaterdag tussen 7 en 16 uur. (CB)

Een afspraak maken kan via 0471 86 46 05. Updates vind je op de Facebookpagina haarstyliste Larissa.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier