https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Guy Putman stopt als General Manager van CAT-Solutions

Bovenste rij van links naar rechst: Sarah Van Dam - Guy Putman - Onderste rij van links naar rechts: Filip De Graeve - Geert Couton. © GF
Redactie KW

Na 3 jaar stopt Guy Putman ermee als General Manager van CAT-Solutions, de softwareontwikkelaar uit Kortrijk. Geert Couton neemt de taken van hem over. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

“Ik kwam bij CAT-Solutions terecht in deze startup, die toen al veel potentieel had, maar waar er nog veel ontbrak of voor verbetering vatbaar was”, zegt Guy Putman. “Het product ProfitPlus Business Software was toen al uniek. Twee prioritaire organisatorische taken waren het team verder uitbouwen en de relatie met de klanten en de markt professionaliseren. In plaats van top-down werkte ik bottom-up en zeer pragmatisch. Om de vragen van onder meer onze bestaande klanten te kunnen beantwoorden hebben we extra mensen aangeworven. We vonden mensen die qua skills en attitude matchten met de rest van ons team en met de contacten in onze doelgroepen.”

Geert Couton neemt het over van Guy Putman en moet de groei van CAT-Solutions verder leiden. “Een bedrijf in groei heeft onontkomelijk financiële partners zoals banken nodig. Het is dus handig om iemand “in house” te hebben die weet hoe je met die mensen moet communiceren. Mijn periode als accountmanager voor enkele van onze klanten, heeft me het nodige inzicht en kennis gegeven van zowel het eigen bedrijf als van het product. Dit was vitaal om de groei verder te kunnen sturen. Guy heeft vanuit zijn technische en management achtergrond de basis gelegd waar we vandaag op moeten verder bouwen.

Guy Putman blijft nog tot 1 oktober bij CAT-Solutions. Vanaf dan ligt het General Management volledig in handen van Geert Couton.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten