Gunther Ghysels uit Avelgem is West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar

Gunther Ghysels. © PDV
Redactie KW

Donderdagavond werd in Brugge Gunther Ghysels, zaakvoerder van het innovatieve privé-chauffeurbedrijf Get Driven, verkozen tot West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar 2019. Daarmee stoot de jongemand door naar de finale in juni van de JCI Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar in Zwevegem.

Vier finalisten streden om de felbegeerde award West-Vlaamse jonge ondernemer van het jaar. Het gaat om een initiatief van 14 West-Vlaamse JCI-afdelingen. Gunther Ghysels uit Avelgem (Get Driven) haalde het, na besluit van de jury, van Valérie Lemahieu (Jusré), Pieter Lefevre (GBL Studio) en Niels Syx (Syx Graphics). Bij Get Driven kan je op een gewenst tijdstip een gescreende student-chauffeur inhuren voor je verplaatsingen. Get Driven is als pionier uitgegroeid tot marktleider in het segment en telt wel 320 chauffeurs in België. Get Driven is ook beschikbaar als app, te downloaden op www.getdriven.app.

“De jury koos voor Gunther Ghysels van Get Drive omwille van de maturiteit, de aanpak en de visie van de jonge, 26-jarige ondernemer uit Avelgem”, verduidelijkt Benedicte Leroy, de commissiedirecteur van deze JCI-wedstrijd. “We kozen ook voor Gunther en zijn bedrijf omwille van het grote groeipotentieel. Verkeer en vlotte mobiliteit worden steeds belangrijker. Via zijn app speelt hij zelfs ook al in op de mogelijkheden van zelfrijdende auto’s. Gunther Ghysels is een ondernemer die zelf heel klein begonnen is door om u ‘s morgens al zakenmensen naar vergaderingen te voeren en die tegelijkertijd ook altijd groot heeft gedacht. Hij heeft met zijn voeten in de modder gestaan en werkte tegelijk een groot plan uit. Nu heeft hij zelfs al nauwe contacten met het bedrijf Tesla.”

Guntherhttps://www.facebook.com/gunther.ghyselshttps://www.facebook.comFacebook1877

We did it. West Vlaamse jonge ondernemer van het jaar, en de jongsten ooit. Knal 🔥

Geplaatst door Gunther Ghysels op Donderdag 4 april 2019

video1.0https://www.facebook.com/gunther.ghysels/videos/10214049152691197/500

Ook het publiek kreeg een stem. Voor de tweede keer werd een publieksprijs toegekend en die ging naar Valérie Lemahieu (Jusré). Jusré is letterlijk begonnen in de keuken van Valérie en maakt fruitsappen honderd procent gebaseerd op vers fruit en verse groenten. Door het innovatief productieproces zitten in de sapjes veel vitamines, mineralen en enzymen. Meer op www.jusre.be. “De West-Vlaamse Jonge Ondernemer is ondertussen uitgegroeid tot een sterk merk. Bovendien gaat het niet enkel om een eenmalig event, maar om een traject, waarin het jci-team, de kandidaten, de jury en de partners elkaar versterken“, zegt Benedicte Leroy.

In december waagden 14 jonge West-Vlamingen zich ertoe om zich kandidaat te stellen. Na een eerste juryronde door de voormalige finalisten in samenwerking met consultancykantoor Vandelanotte uit Kortrijk, werden uiteindelijk 4 finalisten weerhouden. Zij kregen de mogelijkheid zichzelf en hun bedrijf te pitchen voor een jury van West-Vlaamse managers uit allerlei sectoren onder alziend oog van Rik Jakob (CEO Ardo). Zij kozen de uiteindelijke finalist. Met meer dan 300 aanwezigen is de organisatie bijzonder tevreden van deze Award avond, die plaats had in de site Oud Sint-Jan in Brugge.

(PDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier