De drie tuincentra zullen blijven bestaan onder de naam Eurotuin en behouden de huidige 60-tal medewerkers, maar zullen behoren tot de Groep Aveve dat beschikt over een netwerk van 250 Aveve-winkels. De vestiging in Roeselare sluit.

"Gezien ik niet over eigen opvolging beschik, keek ik al een tijdje uit naar een partner die de continuïteit en de beste garantie op jobzekerheid kon bieden en bereid was te investeren in de winkels en de webshop. Door deze samenwerking met Groep Aveve heb ik er alle vertrouwen in dat mijn 22 jaar levenswerk in goede handen is voor de toekomst", aldus Rudi De Kerpel, stichter en eigenaar van Eurotuin Groep.

De definitieve overeenkomst zal binnen enkele maanden na afhandeling van alle administratieve formaliteiten ondertekend worden.

(BELGA)

De drie tuincentra zullen blijven bestaan onder de naam Eurotuin en behouden de huidige 60-tal medewerkers, maar zullen behoren tot de Groep Aveve dat beschikt over een netwerk van 250 Aveve-winkels. De vestiging in Roeselare sluit. "Gezien ik niet over eigen opvolging beschik, keek ik al een tijdje uit naar een partner die de continuïteit en de beste garantie op jobzekerheid kon bieden en bereid was te investeren in de winkels en de webshop. Door deze samenwerking met Groep Aveve heb ik er alle vertrouwen in dat mijn 22 jaar levenswerk in goede handen is voor de toekomst", aldus Rudi De Kerpel, stichter en eigenaar van Eurotuin Groep.De definitieve overeenkomst zal binnen enkele maanden na afhandeling van alle administratieve formaliteiten ondertekend worden. (BELGA)