Gloednieuwe Colruyt-winkel in Beernem zorgt voor 23 nieuwe jobs

© GF
Redactie KW

De nieuwe Colruyt-winkel opent op woensdag 9 januari de deuren aan de Hubert d’Ydewallestraat in Beernem. Met de opening van deze nieuwe winkel creëert Colruyt 23 nieuwe arbeidsplaatsen.

De nieuwe Colruyt-winkel ligt vlak bij de op- en afrit van de E40/A10 en is dus makkelijk bereikbaar. “We willen ervoor zorgen dat onze klanten vlot en aangenaam kunnen winkelen”, zegt gerant Philip Decleir. “Dat begint met een voldoende grote parking, en gaat verder in de winkel. Op 1.536 m² vinden klanten in elke afdeling een ruim assortiment, zowel van nationale merken als van de vertrouwde huismerken Boni Selection en Everyday. En zeven kassa’s zorgen voor een vlotte bediening.”

Beenhouwerij met open atelier

Voor hun vers kwaliteitsvlees kunnen klanten terecht in een beenhouwerij met zelfbediening. Chef-beenhouwer Erwin Treve: “De klanten zien de beenhouwers aan het werk in een open atelier en kunnen hen dus makkelijk aanspreken bij vragen of een speciale bestelling. Ze hebben er bovendien een mooi overzicht op het assortiment vlees, charcuterie en salades.”

23 nieuwe jobs

De nieuwe winkel zorgt uiteraard ook voor extra werkgelegenheid. “In Colruyt Beernem kunnen 23 medewerkers aan de slag”, zegt Philip Decleir. “Zij zullen elke dag hun beste beentje voorzetten om onze klanten optimaal te bedienen.”

Vanaf woensdag 9 januari staan gerant Philip Decleir, chef-beenhouwer Erwin Treve en hun 21 medewerkers klaar om de klanten te verwelkomen in de gloednieuwe Colruyt Beernem.

Philip Decleir: “De avond voordien, op dinsdag 8 januari van 17 tot 20 u., kan iedereen de vernieuwingen al in primeur komen bekijken. Tijdens deze speciale opendeuravond serveren we de klanten graag een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom!”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier