Je bent West-Vlaming in hart en nieren. Je smelt bij het horen van dat sappig West-Vlaams taaltje. Maar vooral, jij weet als geen ander om die West-Vlaming te portretteren. Van Avelgem tot Zuienkerke. Zowel in een doorleefde reportage als in een snedig nieuwsstuk.

Je bent gedreven door nieuws, zowel lokaal als (inter)nationaal. Of er nu een minister, een jong volleybaltalent of een verzamelaar van sigarenbandjes voor je camera staat, je weet steeds hun verhaal verwonderlijk vast te leggen. Je laat de beelden voor zich spreken, maar puntgave teksten en voice-overs heb je ook al onder de knie. Een snedige, foutloze pen is een must.

Monteren kan je als geen ander, als digital native ben je thuis in de wereld van sociale media en apps. Een leven zonder smartphone? Je krijgt instant koude rillingen bij het idee alleen al...

Je bent een teamplayer, voelt je als een vis in het water op de redactie van KW maar kan ook zelfstandig een reportage in handen nemen. Je beschikt dan ook over de nodige journalistieke skills, je bent stipt, stressbestendig, werkt planmatig en efficiënt. Avond- en weekendwerk schrikken je als journalist niet af.

Wat wij te bieden hebben? Een creatieve droomjob midden in een team al even creatieve journalisten, fotografen en redacteurs.

Interesse? Bezorg ons via mail je CV met de nodige links naar jouw verbluffende videorealisaties. Je mailtje zien we graag binnen dwarrelen bij onze chef online op lieven.mathys@kw.be.