Het was de eerste zaterdag sinds de coronamaatregelen dat de winkels terug open waren. Van een overrompeling was absoluut geen sprake, wel van een gezellige drukte. Er waren nergens lange wachtrijen en je moest niet aanschuiven om ergens binnen te gaan. De meeste mensen kwamen voor de gezelligheid, enkelen om het broodnodige te kopen.

Het circulatieplan deed zijn werk en de politie hield toezicht. Ook de winkeliers lijken te berusten in de situatie, alhoewel sommigen liever geen verkeersvrije straten zien en auto's zouden willen toelaten.

(JVM)

Het was de eerste zaterdag sinds de coronamaatregelen dat de winkels terug open waren. Van een overrompeling was absoluut geen sprake, wel van een gezellige drukte. Er waren nergens lange wachtrijen en je moest niet aanschuiven om ergens binnen te gaan. De meeste mensen kwamen voor de gezelligheid, enkelen om het broodnodige te kopen.Het circulatieplan deed zijn werk en de politie hield toezicht. Ook de winkeliers lijken te berusten in de situatie, alhoewel sommigen liever geen verkeersvrije straten zien en auto's zouden willen toelaten.(JVM)