Gemeente Heuvelland steunt takeaway horecazaken met kraslotenactie

De gemeente Heuvelland start vanaf 15 november met een kraslotenactie voor wie voor een minimum van 25 euro aankoopt in de Heuvellandse takeaway horecazaken. “Dankzij de steun van de lokale ondernemers hebben we een totale prijzenpot van 4.000 euro,” zegt de schepen van Lokale Economie Jean-Pierre Geelhand.

Schepen Jean-Pierre Geelhand © EF

De kraslotenactie loopt tot en met 31 december van dit jaar. De prijzen van de wedstrijd zijn kortingen van 5 euro, 10 euro of 25 euro op de aankoop, direct te ontvangen bij de aankoop zelf. De bevoegde schepen rekende uit dat 424 deelnemers een prijs kunnen winnen volgens deze wedstrijdformule. “De consument krijgt per aankoop van minimum 25 euro één kraslot. Bij aankoop van een meervoud van 25 euro kan ook slechts één kraslot bekomen worden. Het kraslot is voorzien van een krasvak. Indien er na het wegkrassen van de krasvak-coating aangeduid is dat een prijs is gewonnen, ontvangt de consument een prijs. De kans op een prijs bedraagt 1/200.”

De tijdelijke campagne loopt in alle horecazaken die door de coronamaatregelen de deuren moeten sluiten en takeaway of thuisbezorging organiseren, inbegrepen frituren en pizza afhaalzaken. Eerder had de gemeente de lijst van die horecazaken gepubliceerd op de gemeentelijke website. (MD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.