Geertrui Decrock voor de derde keer ‘Vriendelijkste handelaar’ van Veurne

Redactie KW

Opticien-optometrist Geertrui Decrock van Optiek Rodenbach – Balduck’ mag zich voor de derde keer op rij ‘Vriendelijkste Handelaar’ van haar gemeente Veurne noemen. Het initiatief gaat uit van de Handelsgids, een online platform voor lokale handelaars.

Met trots mocht Geertrui haar diploma in ontvangst nemen van burgemeester Peter Roose. Ze kreeg maar liefst een score van 9,55/10. Geertrui legt uit hoe die beoordeling gebeurt: “Met onze zaak staan we op www.handelsgids.be. Daar kunnen we ons inschrijven om mee te dingen naar de titel. In de decemberperiode krijgen we dan flyers met een unieke code voor onze zaak. Die delen we uit aan onze klanten, die dan via deze code en de website een beoordeling kunnen geven, gekoppeld aan een puntensysteem. Zo kom ik aan de score van 9,55/10. Je kunt dus zeker niet winnen op basis van één review. Dit diploma weerspiegelt dus echt de waardering van onze klanten! Per gemeente is er één winnaar. De ander genomineerde handelaars waren Cho-Ka-Tee, De Pastorant en ‘t Kruimeltje.”

Met passie

Hoe Geertrui erin slaagt om al drie keer tot ‘Vriendelijkste handelaar’ te worden gekozen? “Dat word je door je passie in je werk, je winkel, je klanten”, lacht ze. “Het dagelijks bezig zijn met onze zaak ‘Optiek Rodenbach-Balduck’ maakt ons happy en dat dragen we over op onze klanten. Wij behandelen elke klant persoonlijk en handelen en zoeken steeds naar de beste, de meest positieve én professionele oplossing. Sinds februari 2020 werkt mijn zoon Leonard mee in de zaak. Ik merk dat hij diezelfde passie heeft!”

Geertrui straalt die passie niet alleen uit als persoon. Dat vertaalt zich ook in de mooie aankleding van de etalages en de sterke aanwezigheid en activiteit van de zaak op de sociale media.

Optiek Rodenbach – Balduck, Grote Markt 5, Veurne – www.optiek-rodenbach-balduck.be