Geert Dehaese coacht klanten bij de opname van een lening

Geert Dehaese coacht de klant bij een kredietopname. (foto Davy Coghe)© Davy Coghe
Geert Dehaese coacht de klant bij een kredietopname. (foto Davy Coghe)© Davy Coghe
Piet De Ville

Geert Dehaese van het gelijknamige zakenkantoor werpt zich sinds begin deze maand onder de nieuwe noemer Leningcomfort op als coach voor wie een lening voor een woonproject wil aangaan.

Zakenkantoor Geert Dehaese in de Dorpsstraat in Sijsele werkte tot 1 maart samen met Hypotheek.winkel voor het aanbieden van hypothecaire leningen, maar daar komt dus verandering in. Geert Dehaese kiest nu voor een eigen aanpak onder de noemer Leningcomfort. Hij legt nog meer de nadruk op de persoonlijke begeleiding van de klant.

Voetsporen

Geert kan al op een ruime ervaring bogen in de wereld van verzekeren, lenen en beleggen. “In 1988 begon ik te werken in het verzekeringskantoor van mijn vader. Nochtans had ik logopedie gestudeerd , maar in die tijd was het nogal gebruikelijk dat een zoon in de voetsporen van zijn vader trad”, vertelt Geert.

“Ik ‘rolde’ nogal onervaren die financiële wereld binnen, maar het fascineerde me meteen. Ik begon me erin te verdiepen. In 1992 nam ik dan mijn vaders kantoor over en sinds 2003 zijn we gehuisvest op de huidige locatie in Sijsele, waar ik ook al enkele jaren kan rekenen op mijn trouwe enthousiaste medewerkster Laury Meulebrouck.”

Vanaf het prille begin

Het zakenkantoor in de Dorpsstraat legt zich sinds 2015, naast verzekeringen, dus ook toe op woonkredieten. Als kredietmakelaar heeft Geert Dehaese verschillende kredietinstellingen in het aanbod en sinds kort werkt hij onder de noemer Leningcomfort. “We zijn de coach van onze klanten van het prille begin – bij het bepalen van het maximaal te spenderen budget – tot de ondertekening van de kredietakte bij de notaris.”

Zelfs nadien kan de klant bij ons terecht voor een eventuele heropname van zijn krediet . Of we informeren de klant wanneer een herfinanciering voordelen biedt”, verduidelijkt Geert Dehaese. “Door het diverse aanbod dat we hebben, hoeft de klant niet zelf bij banken te gaan shoppen en onderhandelen. En uiteraard blijven we ook actief als verzekeringsmakelaar.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten