Geen krant in de bus op vrijdag? Lokale stakingen bij bpost zorgen voor verstoorde dienstverlening

Doordat er vrijdag opnieuw lokale stakingsacties waren, kunnen de afhaling, de verwerking en de uitreiking van kranten, brieven en pakjes verstoord zijn. Dat meldt bpost vrijdag. Het postbedrijf verontschuldigt zich online voor de ernstig verstoorde dienstverlening.

© Belga

Onder meer aan de sorteercentra van Brussel en Gent werden in de nacht van donderdag op vrijdag stakingsposten opgesteld. Daardoor kon de gesorteerde post niet weggebracht worden. De stakingspost in Gent werd in de loop van de ochtend opgeheven, aldus een woordvoerster van bpost.

In het sorteercentrum van Antwerpen was er volgens de woordvoerster een korte werkonderbreking, maar dat centrum werd niet geblokkeerd.

Over eventuele andere, lokale acties kwam er nog geen duidelijkheid. De Krant van West-Vlaanderen komt via bpost in de brievenbus terecht. Door de lokale stakingen ontvingen verschillende abonnees geen krant. Mensen die ook op maandag nog geen krant ontvangen hebben kunnen vanaf dan contact opnemen met onze abonnementendienst door te bellen naar 078 35 33 13 of mail naar info@abonnementen.be.

(Belga/AN)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.