Frederik Van Pamel: “We creëren sferen”

Redactie KW

Achter VP Concepts-Projects gaat de 42-jarige Frederiek Van Pamel schuil. Hij is één van de tien finalisten van Creatieve Ondernemer 2015.

Zijn motivatie berust al jaren op passie, gedrevenheid en… het feit dat ze in de familie nooit in zijn kunnen geloofden. Zijn winkel op de Markt wordt dagelijks door honderden Bruggelingen en toeristen van over de hele wereld bezocht. De corebusiness van Frederiek blijft boeketten maken, decoratie, het aankleden van huizen en het ontwerpen en aanleggen van tuinen.

Frederiek is zeer actief op de eventmarkt: van bloemen op de tafel tot het uitwerken van volledige concepten. Hij is tot ver in de omtrek bekend voor zijn aankleding van bruiloften. Elke week staat er wel een, of meerdere, op de planning waarbij hij vaak voor het totaalplaatje zorgt. Dat gaat van de bloemen over de catering tot zelfs het zeeppompje in het toilet.

“Finaleplaats doet deugd”

Frederik: “Ik zat in het buitenland toen iemand me zei dat ik in de top tien van Creatieve Ondernemer stond. Ik viel compleet uit de lucht. Het geeft me een dubbel gevoel, want hoe groot de opdrachten soms ook zijn, toch voel ik mij klein. Maar het doet deugd, want ik heb al veel moeten knokken.”

(MDW)

VP CONCEPTS-PROJECTS

Activiteit: bloemen, interieur, tuinen, events, projectontwikkeling en bruiloften.

Aantal werknemers: 6 en meerdere freelancers.

Website:www.frederiekvanpamel.be.

Stemmen kan tem 18 oktober op www.creatieveondernemer.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.