Franky Claerbout gehuldigd tijdens ‘Week van de Markt’

Redactie KW

De provincie West-Vlaanderen organiseert van maandag 28 juni tot en met zondag 4 juli de ‘Week van de Markt 2021’. Menen is één van de deelnemende steden. Vandaag maken klanten kans op een cadeau uit de prijzenpot.

In Menen vindt de wedstrijd in het kader van de ‘Week van de Markt 2021’ plaats op zaterdag 3 juli. Klanten maken er kans op een gevarieerde prijzenpot, geschonken door de deelnemende marktkramers. Daarnaast schenkt de stad Menen nog een mooie hoofdprijs: een weekendje ter waarde van 300 euro te kiezen uit het vakantieboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

Plastiekarm

De prijzen worden verpakt in papieren tassen. Hiermee wil de organisatie een halt toeroepen aan plastic zakjes voor éénmalig gebruik. De marktkramers willen markten plastiekarm maken. Op de markt staat een wedstrijdurne waar de klanten hun wedstrijdbiljet kunnen deponeren. ‘Wiewieneke’ zorgde in Menen de ganse voormiddag voor de muzikale noot.

Als kers op de kaart was er ook een afscheidsmoment van Franky Claerebout door de stad en zijn collega’s. Franky was vele jaren op post met zijn bloemenkraam. Zijn collega’s schonken hem geen bloemen, maar een korf vol met allemaal verschillende bieren. (WO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier