Flanders Food wil zo de kmo beter begeleiden bij innovatieprojecten. "De drempel tot wetenschappelijk en technologische kennis wordt verlaagd. Het is net die kennis d...

Flanders Food wil zo de kmo beter begeleiden bij innovatieprojecten. "De drempel tot wetenschappelijk en technologische kennis wordt verlaagd. Het is net die kennis die voor kleinere kmo's vaak moeilijk toegankelijk is. Zo willen we ook de innovatieslagkracht van onze voedingsindustrie garanderen", vindt Jean de Bethune, voorzitter van de Provinciale Ontwikklingsmaatschappij West-Vlaanderen.De ondertekening vond plaats bij Pralibel in Vichte, prominente innovator in de chocoladesector. De voedingsindustrie in West-Vlaanderen is goed voor 16.000 werknemers of zo'n 27,4 procent van de totale Vlaamse voedingsindustrie. Om dit verder te ondersteunen bundelen POM, Flanders' Food en het Innovatieplatform voor de Vlaamse voedingsindusrie de krachten. (WDA) >> Info via pieter.vancoillie@pomwvl.be of stefan.coghe@flandersfood.com