Extra vroege vogels zijn welkom ‘Bij Lotje’

Onthaalmama Liselotte Verschaete, samen met haar twee kindjes. (foto BRU) © BRU
Redactie KW

Liselotte Verschaete (30) uit de Steenovenstraat werkte tien jaar als verzorgende binnen de ouderenzorg. Als jonge mama van twee kinderen merkte ze echter dat het niet altijd zo evident was om ‘s morgens vroeg kinderopvang te vinden. Daarom opent Liselotte vanaf 6 januari haar eigen kinderopvang, erkend door Felies.

“Als onthaalouder wil ik tegemoet komen aan het probleem waar heel wat ouders, die ‘s morgens vroeg moeten gaan werken, mee kampen”, vertelt Liselotte, zelf mama van Ralph (4) en Lily (1). Ze studeerde kinderzorg aan het Stella Maris Instituut in Kortrijk.

“Mijn kinderopvang, die de naam ‘Bij Lotje’ krijgt, zal dagelijks open zijn vanaf 6.30 uur tot 17.30 uur, zodat mama’s die hun dagtaak vroeg dienen aan te vatten in volle vertrouwen hun oogappel bij mij kunnen achterlaten. In totaal zal ik zeven kindjes per dag kunnen opvangen.”

Ondertussen is haar woning aangepast, conform de norm van Kind en Gezin. Ze wil alvast als onthaalouder een warm nest bieden aan de kindjes die ze opvangt. Aangepast speelgoed en diverse kinderbedjes werden reeds aangekocht en ook de kinderkapstokjes om de kinderjasjes aan te hangen bij aankomst, zijn reeds bevestigd in de hal. Niettegenstaande Liselotte pas op 6 januari als onthaalmoeder van start gaat, kreeg ze nu al heel wat aanvragen binnen van mama’s die graag hun kindje aan haar willen toevertrouwen. (BRU)

Info: ‘Bij Lotje’ – 0475 66 52 91.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier