Esthetiek Camille van start in de Roggestraat

Camille Herman in haar schoonheidsinstituut. © NVR
Redactie KW

Camille Herman (20) uit de Roggestraat studeert nog, maar intussen is ze in bijberoep gestart als kapster en schoonheidsspecialiste, onder de naam Esthetiek Camille.

“Ik blijf me verdiepen in mijn vak”, klinkt het. Camille is afgestudeerd als kapster, maar volgt nu nog een leerkrachtenopleiding haartooi en bio-esthetiek. “Dat is mijn doel, maar intussen werk ik ook in bijberoep. Door de job zelf nog uit te oefenen, kan ik mijn ervaringen in de praktijk blijven onderhouden”, meent ze.

De jonge onderneemster werkt in de eerste plaats als kapster. “Ik heb alle onderdelen onder de knie: knippen, kleuren, brushen, enzovoort.” Maar ook voor schoonheidszorg kan je bij Camille aankloppen. “Ik bied gelaatsverzorging, lichaamsmassage, ontharing en wimperlifting aan. Dat zal ik in de toekomst nog gaan uitbreiden.”

Schoonheidstrends

Camille blijft ook de trends volgen. Van daaruit beslist ze welke opleidingen ze nog wil bijvolgen. “Al mijn vrije tijd spendeer ik aan het opzoeken van nieuwe schoonheidstrends. Zo merk ik dat wimperextensions nu in zijn, dus volg ik daar een opleiding voor. In de modewereld volgen de nieuwigheden elkaar in sneltempo op. Het is dus nodig dat ik mee op die trein zit. Ik zit niet snel stil en blijf gepassioneerd. Zo kan ik de nieuwe trends aan mijn klanten aanbieden”, besluit Camille.

(NVR)

Info: 0497 62 72 66 – info@camilleherman.be – Facebookpagina: Esthetiek Camille.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier