Esther lanceert Upgrade Fashion met pop-up store in Sijsele

Esther De Soete opent een pop-up shop op 3 en 4 april in de voormalige herenkledingzaak Bellino in de Dorpsstraat 148.© Davy Coghe
Esther De Soete opent een pop-up shop op 3 en 4 april in de voormalige herenkledingzaak Bellino in de Dorpsstraat 148.© Davy Coghe
Redactie KW

Esther De Soete (33) uit Sijsele lanceert op 3 april haar nieuwe online kledingshop waar ze naast tweedehands ook nieuwe trendy kledij aanbiedt. “Om alles mooi voor te stellen, organiseer ik op 3 en 4 april een shoppingweekend in de pop-up shop in de Dorpsstraat. Iedereen is er welkom na afspraak.”

De voormalige herenkledingzaak Bellino in de Dorpsstraat 148 – het gebouw staat intussen te koop – wordt in het weekend van 3 en 4 april omgevormd tot een pop-up winkel waar Esther De Soete de kledij voor haar nieuwe webshop voorstelt.

In de ban van fotografie

Esther is een bijzonder bezige bij. Ze is al langer actief met de online verkoop van kledij, schoenen en allerhande accessoires en dat doet ze naast haar dagjob als bediende bij autogarage Teirlinck in Sijsele. En daar blijft het niet bij want onder de noemer STRfotografie verzorgt ze ook fotoreportages over belangrijke levensgebeurtenissen zoals geboortes, huwelijken en communies. Ook gezinsfoto’s en zelfs portretten van huisdieren behoren tot de mogelijkheden.

“Door de aanhoudende coronacrisis en het gebrek aan festiviteiten en evenementen kan ik nu niet veel fotoreportages doen”, zegt Esther. “Jammer, maar op die manier had ik wel tijd om mijn nieuwe webshop, genaamd Upgrade Fashion, voor te bereiden. Bij Upgrade Fashion vind je ook nieuwe betaalbare, trendy kledij die je ook kan aanvullen met designer accessoires, schoenen en handtassen.”

Geen modeshow

“Ik was aanvankelijk van plan om de nieuwe webshop te lanceren met een modeshow maar ben tot het besef gekomen dat het, door corona, nog wel eens een tijdje zou kunnen duren voor dat weer mogelijk is. Daarom heb ik een alternatief gezocht en ook gevonden. En wel in de dorpskern van mijn eigenste Sijsele. Ik ben met de mensen van Bellino overeengekomen dat ik het leegstaande pand tijdelijk mag gebruiken voor een shopping weekend op 3 en 4 april. Ideaal om alles eens mooi te presenteren.”

“Ik heb zelf wel een ruimte waar de kledij van de tweedehands shop eventueel kan afgehaald worden maar die is niet groot genoeg om de kledij echt uit te hangen. Ik kijk echt wel uit naar het shoppingweekend. Gezien de nieuwe, strengere coronamaatregelen zal het bezoek aan de winkel wel op afspraak moeten gebeuren maar we zullen er het beste van maken.”

Vanaf 3 april wordt dan ook de nieuwe webshop online gezet. Een bezoek aan de pop-up shop (Dorpsstraat 148) is mogelijk op zaterdag 3 april van 10 uur tot 18 uur en op zondag 4 april van 10 uur tot 17 uur. (PDV)

De nieuwe webshop vind je op www.upgrade-shop.be Een afspraak voor de pop-upshop kan gemaakt worden via: Info@upgrade-shop.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.