Emilie Delorge wordt retailmanager (mét de glimlach) in Kortrijk

Redactie KW

Emilie Delorge uit Kortrijk is aangesteld als retailmanager in Kortrijk. De zaakvoerster van Enfin gaat twee dagen per week aan de slag voor het Handelsdistrict.

Emilie Delorge studeerde communicatiemanagement aan Howest en startte in 2013 haar eigen bedrijf Enfin op, waarmee ze aan emotional branding doet. De Kortrijkse zal dit combineren met een freelancejob voor het Handelsdistrict. “Mijn functie wordt ‘retail 🙂 manager’, retailsmilemanager dus”, zegt Emilie. “De term komt overgewaaid uit Amerika en doelt op een goed gevoel, zowel bij de handelaar als de consument.”

Uitgebreid takenpakket

Emilie Delorge wordt als retailmanager het aanspreekpunt voor alle handelaars in het BID (Handelsdistrict Kortrijk). Ze krijgt ook inspraak in de organisatie van de braderie en werkt straks al aan de verfijning van de Kortrijk Cadeaubon. “Het wordt een grote uitdaging en ik besef dat het niet altijd even gemakkelijk zal zijn, maar ik ben enthousiast. Dankzij Enfin ben ik al goed vertrouwd met retail. Ik heb er dus wel vertrouwen in. Ook in Kortrijk als winkelstad. Er is hier de afgelopen vijf jaar veel veranderd, in de positieve zin.”

Emilie Delorge is aangesteld ter vervanging van centrummanager Nele Muylle, die onlangs verhuisde naar het Franse Cannes.

(NVH/KD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier