Vorige week nog bracht Tesla-topman Elon Musk een opgemerkt blitzbezoek aan de eerste lading van zijn Model 3 voor de Europese markt. Naar verluidt zou hij wegens de grote vraag beslist hebben om het leveringsproces te versnellen. Daarom wil hij alvast tijdelijk de stap van de eindafwerking door ICO overslaan. Hierdoor zouden de wagens sneller naar het punt van aflevering kunnen gaan. Eventuele eindafwerking zou daar door personeel van Tesla zelf kunnen gebeuren.

Het contract met ICO voor het ontvangen van de schepen, een beperkte inspectie en Europese verdeling zou niet ter discussie staan. Gecontacteerd voor een toelichting, zegt het bedrijf dat het zich niet mag uitspreken over de praktische uitvoering van het samenwerkingscontract. (RJ)

Vorige week nog bracht Tesla-topman Elon Musk een opgemerkt blitzbezoek aan de eerste lading van zijn Model 3 voor de Europese markt. Naar verluidt zou hij wegens de grote vraag beslist hebben om het leveringsproces te versnellen. Daarom wil hij alvast tijdelijk de stap van de eindafwerking door ICO overslaan. Hierdoor zouden de wagens sneller naar het punt van aflevering kunnen gaan. Eventuele eindafwerking zou daar door personeel van Tesla zelf kunnen gebeuren.Het contract met ICO voor het ontvangen van de schepen, een beperkte inspectie en Europese verdeling zou niet ter discussie staan. Gecontacteerd voor een toelichting, zegt het bedrijf dat het zich niet mag uitspreken over de praktische uitvoering van het samenwerkingscontract. (RJ)