Ellen Van Den Driessche uit Sint-Baafs-Vijve ruilt P’tit Milo voor eigen schoonheidsinstituut Cocoon

Redactie KW

Ellen Van Den Driessche (39) bouwde haar kinderschoenwinkel om tot een nieuwe zaak. Ze geeft haar carrière een nieuwe wending met schoonheidsinstituut Cocoon by Ellen langs de Rijksweg.

Ellen studeerde af als schoonheidsspecialiste, maar begon zeven jaar geleden de schoenwinkel P’tit Milo. “Het kriebelde al eventjes om weer schoonheidsspecialiste te worden. In het begin van mijn carrière was ik dat al in bijberoep. Omdat de technieken veranderd zijn, heb ik me weer bijgeschoold. Als schoonheidsspecialiste kan ik mijn volle aandacht schenken aan één klant, in de schoenwinkel lukte dat niet“, legt Ellen uit.

Naast de klassieke diensten zoals manicure, pedicure en wimperlifting zal ze ook diensten aanbieden waarin ze zich gespecialiseerd heeft. “Ik focus me op gelaatsverzorging. Mensen die last hebben van rimpeltjes of couperose, kunnen bij mij aankloppen. Ik gebruik natuurlijke producten die een botox-effect geven zonder chirurgische ingrepen of spuitjes”, aldus Ellen. Ook suikerontharing is een van Ellens stokpaardjes. “Ik onthaar op basis van een suikeroplossing. Die techniek is veel milder voor de huid. Op termijn vermindert de haargroei en zijn er ook minder irritaties”, weet Ellen. (NVR)

Cocoon by Ellen zal elke dag open zijn, behalve op woensdag en zondag. Info: 0496 78 01 56 of info@cocoon-by-ellen.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.