Eindejaarsactie met extra prijzenpot

De eindejaarsactie in Wervik, Geluwe en Kruiseke wordt middenin de coronacrisis grootser dan ooit. De prijzenpot wordt bijna verdubbeld van 8.000 naar 15.000 euro.


Opvallend is het groter aantal deelnemers. Van 78 handelszaken vorig jaar tot nu maar liefst 116. “En er is nog meer want het magazine met alle deelnemers wordt nu ook verdeeld in Menen, Dadizele, Geluveld en Beselare”, aldus schepen van Ondernemen Bert Verhaeghe (stadslijst Open VLD-Groen-Positief Project). “Het is een ongelooflijk succes.”

De eindejaarsactie start eind november en duurt normaal gezien een maand. Door de lockdown wordt de actie dit keer verlengd tot 17 januari. Het gaat om een samenwerking tussen Unizo Wervik en de Verenigde Geluwse Handelaars.

BV’s als peter

Op de cover van het mooi verzorgde magazine prijken met Peter Bulckaen en David Galle twee BV’s. Acteur Peter woont in Geluwe, stand-upcomedian David groeide op in Wervik en woont nu in Brugge.

“Deze twee bekende figuren zijn de twee peters van de eindejaarsactie”, zegt de bevoegde schepen. “Twee bekende koppen op de cover geeft direct aanleiding om door het magazine te bladeren.”

Er is telkens voor Wervik en Geluwe een hoofdprijs van 1.500 euro in Wervik Kadobonnen, de helft meer dan vorig jaar. Ook de prijzenpot van de wekelijkse trekkingen is verhoogd naar respectievelijk 150 euro en 200 euro tot 250 euro in de derde week. Iedere deelnemer heeft alvast een winnaar van 50 euro.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.