Eindejaarsactie ‘Blijf hangen in Anzegem’ uitgesteld

Schepen van Lokale Economie en Middenstand Christophe Vandererven. © GV
Redactie KW

Om de lokale economie te ondersteunen in deze moeilijke tijden, wou Anzegem in samenwerking met Unizo Aktiv’o en hun ondersteunende partners, een heuse eindejaarsactie organiseren. Maar die wordt nu uitgesteld in afwachting van betere tijden.

Van 1 december 2020 tot en met 31 januari 2021 zou je door te winkelen bij Anzegemse handelszaken stickers kunnen sparen. “Bij een volle spaarkaart, maak je kans op een van de mooie prijzen zoals elektrische fietsen of horecabonnen die we uiteraard aankopen bij onze lokale ondernemers”, verduidelijkt schepen van Lokale Economie en Middenstand Christophe Vandererven (SAMENéén).

“Op deze manier willen we onze inwoners stimuleren om lokaal te kopen en zo onze lokale economie te ondersteunen. Bovenstaande datum is onder voorbehoud. Indien de federale overheid zou aansturen op een volledige lockdown zal de start van de eindejaarsactie met een maand verdaagd worden.”

Dat gebeurde dus. Handelaars die willen deelnemen aan de actie, zullen zich online kunnen inschrijven. De gemeente zorgt voor promotie van de actie via sociale media, website, Aktiv en elektronische infoborden. Daarnaast krijgen deelnemende zaken affiches, stickers en deelnamekaarten. (GV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.