Eerste kerstshopping op Heuleplaats

Vlnr: Diego Ghekiere, Stan Callens, Claude Delatter, Michiel TermoteMia Mandeville en Sofie Banneel. (foto LOO) © f
Redactie KW

Samen met de vier cafés van Heuleplaats organiseert Unizo Heule op zaterdag 7 december voor het eerst een kersthappening op Heule Platse. Het centrum wordt ondergedompeld in een warme kerstsfeer met verschillende standjes.

De eerste kerstshopping op Heule Platse telt 21 standen en vindt plaats onder een gloednieuwe kerstverlichting. Drie jaar zaten de inwoners van Heule er zonder. Unizo Heule reageert tevreden; stad Kortrijk hield zich aan hun woord. Unizo Heule voorzag verder in extra kerstversiering voor de Kortrijksestraat en Zeger van Heulestraat.

“Het is dankzij de handelaars, de café-uitbaters, de verenigingen en Unizo Heule dat we deze kerstshopping kunnen realiseren”, zegt Stan Callens van het organiserende comité. “Het wordt een mix van shoppen, plezier en vertier. Er is voor elk wat wils: van wafels, champagne en oesters, aperitiefhapjes, partysnacks, chocomelk, beenhesp, braadworsten, glühwein, jenever, enzovoort tot kalenders, decoratie, spelletjes, brillen, mutsen, Heulse truien, geschenkartikelen, …

Uiteraard zal ook de kerstman van de partij zijn en wordt er ook animatie voorzien. Zo is er een liveoptreden van ambianceband ‘De Thierry’s’. De organisatoren hopen alvast op een geslaagde eerste editie van deze kerstshopping.

De Kerstshopping Heuleplaats vindt plaats op zaterdag 7 december vanaf 18.30 uur in het Heulse centrum. De parking Lagaeplein is tijdens de kerstshopping niet bereikbaar. (CHH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier