“Een mooie mix van jong en oud, de ideale formule voor ons bureau”

Bruno D'hondt, Dries Goesaert en Xavier Beyens van architecten- en ingenieursbureau D'hondt Beyens Goesaert. © JA
Jasmien Aernout
Jasmien Aernout Medewerker KW

Het Kortrijkse architecten- en ingenieursbureau D’hondt in het Beneluxpark heet voortaan Architecten- en ingenieursbureau D’hondt Beyens Goesaert. Tot 1 december was ingenieur-architect Bruno D’hondt (59) de enige zaakvoerder en aandeelhouder. Hij stelde het management echter open en voortaan zijn architect Xavier Beyens (48) en ingenieur-architect Dries Goesaert (27) mede-aandeelhouders.

“Deze beslissing komt er met het oog op continuïteit”, vertelt Bruno D’hondt. “De ambitie is om onze groei te versterken en efficiëntie te waarborgen in zowel architectuur, stabiliteit, bouwkunde en interieur.” De visie van het bureau met zowel oudere als jongere werknemers vertaalt zich nu ook in het management. “Een mix van jong en oud is voor ons een ideale formule.”

Het bureau dat kan rekenen op vijftig jaar ervaring en heeft zijn roots in de industriële bouw. Met die kennis en achtergrond realiseert D’hondt Beyens Goesaert zowel professionele, industriële, commerciële en openbare gebouwen als woningbouw en flats. “Met onze verwezenlijkingen voor de stad Kortrijk, KBC, Unilin, Poco Loco, Savaco, Vives, Gaselwest, de Scholen van Morgen en ook voor een reeks promotoren, is ons bureau aanwezig in de publieke en private sector. Momenteel werken we enkele belangrijke projecten af voor Thermote Vanhalst en de brouwerij Omer Vander Ghinste in Bellegem.” (JA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier