Economisch Huis Oostende bundelt handelaars met shoppen op afspraak op website

Handelaars werken vanaf vandaag op afspraak.© Jeffrey Roos
Handelaars werken vanaf vandaag op afspraak.© Jeffrey Roos
Redactie KW

Vanaf vandaag mogen niet-essentiële winkels nog enkel klanten ontvangen als die vooraf een afspraak hebben gemaakt. Het Economisch Huis Oostende lanceert een website met een overzicht van alle winkels die shoppen op afspraak aanbieden.

Vanaf vandaag gaan kappers en barbiers, nagelstudio’s, schoonheidssalons, tatoeage- en piercingsalons, massagesalons en niet-medische pedicurezaken, dicht. Ook niet-essentiële winkels moeten opnieuw de deuren sluiten en dat vier weken lang. Winkelen op afspraak kan dan wel weer. Op ikkoopinoostende.be staat er een algemeen overzicht van winkels die shoppen op afspraak aanbieden. De website bundelt nu de online shopping, het takeaway aanbod en het aanbod met shoppen op afspraak.

Raamaffiche

De handelaars kunnen dan weer een raamaffiche afdrukken om die vervolgens aan hun raam op een zichtbare plaats te hangen. “De winkeliers kunnen op hun affiche zelf aangeven via welke kanalen er een afspraak kan geboekt worden om bij hen te shoppen”, vertelt schepen voor Ondernemen, Charlotte Verkeyn (N-VA).

Wie de affiche niet ontvangen heeft via de nieuwsbrief van het Economisch Huis kan de affiche downloaden via www.economischhuis.be . Ook handelaars die shoppen op afspraak aanbieden en nog niet op de website terug te vinden zijn kunnen zich nog steeds inschrijven via info@economischhuis.be . (JRO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.