Klanten werden niet verwittigd en stonden voor een gesloten hek.

De kleinschalige camping met een tiental tenten werd bij vonnis van 18 mei failliet verklaard. Groepen die gereserveerd hadden, stonden voor een gesloten poort. Op de Facebookpagina van EcoLogies verschenen al gauw enkele verontwaardigde reacties.

"Dit zou het mooiste weekend van ons leven worden, waar we samen met alle vrienden zo lang naar hebben uitgekeken", zegt een gedupeerde kampeerder. "Dat valt nu volledig in het water. We zijn echt zwaar aangeslagen en weten niet langer wie we nog kunnen vertrouwen."

Begin juni ontvingen alle gedupeerden een brief van de curator waarin ze de kans krijgen om een schuldvordering in te dienen.

De camping, gelegen in de Westhoek, ging er prat op een ecologische kampeerplaats te zijn waar je toch luxueus kon overnachten. Een knop in de douche gaf je vijf minuten warm water en in de ecologische vijver was het heerlijk zwemmen zonder chloor. Radio 2 onderzocht vorig jaar in het programma 'De Inspecteur' of EcoLogies écht ecologisch en luxueus was.

(BELGA)

Klanten werden niet verwittigd en stonden voor een gesloten hek.De kleinschalige camping met een tiental tenten werd bij vonnis van 18 mei failliet verklaard. Groepen die gereserveerd hadden, stonden voor een gesloten poort. Op de Facebookpagina van EcoLogies verschenen al gauw enkele verontwaardigde reacties."Dit zou het mooiste weekend van ons leven worden, waar we samen met alle vrienden zo lang naar hebben uitgekeken", zegt een gedupeerde kampeerder. "Dat valt nu volledig in het water. We zijn echt zwaar aangeslagen en weten niet langer wie we nog kunnen vertrouwen."Begin juni ontvingen alle gedupeerden een brief van de curator waarin ze de kans krijgen om een schuldvordering in te dienen.De camping, gelegen in de Westhoek, ging er prat op een ecologische kampeerplaats te zijn waar je toch luxueus kon overnachten. Een knop in de douche gaf je vijf minuten warm water en in de ecologische vijver was het heerlijk zwemmen zonder chloor. Radio 2 onderzocht vorig jaar in het programma 'De Inspecteur' of EcoLogies écht ecologisch en luxueus was.(BELGA)