Duco Ventilation & Sun Control uit Veurne is ambassadeur van West-Vlaanderen

Redactie KW

De producent van natuurlijke ventilatie- en zonweringssystemen wil onze provincie graag op de kaart zetten als innovatieve regio.

West-Vlaanderen gaat voluit voor de promotie van de regio. Om deze boodschap mee uit te dragen worden verschillende voorbeeldbedrijven ingezet. Sinds vorige week maakt ook Duco Ventilation & Sun Control deel uit van dit select kransje ambassadeurs.

Duco mocht al veel internationale onderscheidingen ontvangen. Het bedrijf krijgt nu ook erkenning in eigen land. De inwoners van Veurne riepen Duco eerder uit tot ‘Trots van Veurne’. De zonweringsproducent engageert zich om de provincie mee op de kaart te zetten als innovatieve, dynamische en vooruitstrevende regio.

Werkgelegenheid

Het bedrijf neemt ook een klankbordfunctie op als ervaringsdeskundige in ‘Het bedrijventerrein van de toekomst’. Daarbij wil Duco wijzen op enkele prioritaire aandachtspunten die de ontwikkeling van een bedrijventerrein van de toekomst ondersteunen. Met meer dan 100 werknemers geeft de producent een impuls aan de lokale werkgelegenheid.

(MF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.