DSM Keukens Oostende in nieuw kleedje

Sofie De Schepper en Tim De Schepper van DSM Keukens samen met burgemeester Bart Tommelein. © gf
Redactie KW

DSM Keukens langs de Torhoutsesteenweg is vernieuwd. Burgemeester Bart Tommelein opende de splinternieuwe toonzaal voor het publiek.

“De keuken is het hart van je huis”, klinkt het bij DSM Keukens. “De plek waar je het meest tijd doorbrengt: er wordt gekookt, gepraat en plezier gemaakt. Reden genoeg om te denken over de esthetiek en het comfort van je keuken. We helpen je graag bij het realiseren van je keukendromen in de gloednieuwe toonzaal in Oostende.”

In de showroom staan in totaal 45 nieuwe keukens opgesteld volgens de laatste trends in kleuren, materialen en opstellingen. “In onze nieuwe winkel vind je één voor één nieuwigheden. We hebben alles in huis om voor jou de perfecte keuken te ontwerpen en bouwen. We bieden zowel maatwerk als standaardkeukens aan. Bij beide opties krijg je een volledige begeleiding van A tot Z. DSM Keukens staat dan ook voor innovatie, kwaliteit en een uitstekende service. Wij zijn een familiebedrijf dat meer dan 100 jaar bestaat. Je kan vertrouwen op onze kennis en ervaring en onze persoonlijke aanpak.” (GLO)

Je kan de nieuwe toonzaal vinden aan de Torhoutsesteenweg 668A in Oostende.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.