Dit voorjaar brengt WPG Uitgevers een kookboek op de markt waarin Donald maar liefst 35 gerechtjes met zeewier uit de doeken doet. "Ik wil vooral tonen hoe de mensen thuis kunnen koken met zeewier," licht de chef-kok toe. "Zeewier is te weinig gekend bij de mensen omdat ze niet weten hoe ze ermee aan de slag moeten. Ik ben al acht jaar aan het experimenteren en kokerellen met zeewier". Die kennis gaat nu in het boek zodat je thuis kan koken met de groente van de toekomst.

Goesting gekregen ? Donald staat aan het fornuis van Le Homard et La Moule en is één van de chef-koks van Het Lekkere Westen.

Hoe westvlaander jij?

Wat betekent westvlaanderen voor jou? Laat het ons weten via mail op wijwestvlaanderen@kw.be.

Kijk eens hier hoe andere provinciegenoten westvlaanderen...

Dit voorjaar brengt WPG Uitgevers een kookboek op de markt waarin Donald maar liefst 35 gerechtjes met zeewier uit de doeken doet. "Ik wil vooral tonen hoe de mensen thuis kunnen koken met zeewier," licht de chef-kok toe. "Zeewier is te weinig gekend bij de mensen omdat ze niet weten hoe ze ermee aan de slag moeten. Ik ben al acht jaar aan het experimenteren en kokerellen met zeewier". Die kennis gaat nu in het boek zodat je thuis kan koken met de groente van de toekomst.Goesting gekregen ? Donald staat aan het fornuis van Le Homard et La Moule en is één van de chef-koks van Het Lekkere Westen.Wat betekent westvlaanderen voor jou? Laat het ons weten via mail op wijwestvlaanderen@kw.be. Kijk eens hier hoe andere provinciegenoten westvlaanderen...