De franchisenemer van de vesting in Menen is Hussein Malouk. Het is de zesde vestiging voor de ambitieuze franchisenemer die ook vestigingen heeft in o.a. Harelbeke en Gent. Hussein kijkt er naar uit om de inwoners van Menen kennis te laten maken met de pizza's van Domino's.

"Wij maken gebruik van 100% vers deeg en verse ingrediënten. Bovendien maken we de pizza's pas op het moment van bestellen. We hebben 24 pizza's op het menu staan. Met de pizzachef kunnen pizzaliefhebbers online zelf ingrediënten aanpassen of toevoegen. Zo kun je zelf je ideale pizza samenstellen."

Voor de nieuwe winkel is Hussein nog op zoek naar een aantal enthousiaste pizzabakkers en bezorgers.

De franchisenemer van de vesting in Menen is Hussein Malouk. Het is de zesde vestiging voor de ambitieuze franchisenemer die ook vestigingen heeft in o.a. Harelbeke en Gent. Hussein kijkt er naar uit om de inwoners van Menen kennis te laten maken met de pizza's van Domino's. "Wij maken gebruik van 100% vers deeg en verse ingrediënten. Bovendien maken we de pizza's pas op het moment van bestellen. We hebben 24 pizza's op het menu staan. Met de pizzachef kunnen pizzaliefhebbers online zelf ingrediënten aanpassen of toevoegen. Zo kun je zelf je ideale pizza samenstellen."Voor de nieuwe winkel is Hussein nog op zoek naar een aantal enthousiaste pizzabakkers en bezorgers.