Dominique Persoone en cheesin verenigen kaas en chocolade

© (Foto GF)
Redactie KW

Cheesin, de Belgische pionier in online kaasverkoop, lanceert dit eindejaar een gloednieuwe box rond het thema “kaas en chocolade”. Daarvoor slaan de start-up en Dominique Persoone de handen in elkaar. De bekende Brugse chocolatier selecteerde 4 single-origin chocolades die perfect te combineren zijn met de kazen van cheesin.

Kaasmeester Gijsbrecht Ostyn legt uit: “Bij cheesin willen we onze klanten altijd verrassen met een vernieuwende, unieke smaakbeleving. Als pionier in de online verkoop van bijzondere kazen zoeken we steeds naar niches waarmee we ons kunnen onderscheiden van de massa. Een samenwerking met Dominique past daarom perfect in onze filosofie van kwaliteit en originaliteit. Het resultaat is een box die de eindejaarsperiode ongetwijfeld extra feestelijk zal maken.”

Elke box bevat 4 kazen (800g à 1000g), een luxueus doosje met 24 chocoladestaafjes en de unieke degustatiefiches met info omtrent de kaas en de chocolade. Geschikt voor 4 tot 6 personen. Zoals altijd bij cheesin wordt elke box gekoeld aan huis geleverd. Ideaal als originele aanvulling voor je Kerst- en eindejaarsmenu. Bovendien kan je de box ook schenken aan familie of vrienden. Het ultieme kerstcadeau voor foodies.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier