DOK Design koopt handelspand op Oosteroever definitief

Het team van DOK Design blijft op de Oosteroever, want heeft het winkelpand waar het gevestigd is, nu ook gekocht. © GF
Hannes Hosten

Designzaak DOK Design koopt het handelspand op de Oosteroever, waar de zaak sinds twee jaar gevestigd is, nu defintief aan.

“Amper twee jaar geleden opende DOK Design Oostende een bijkomende vestiging in de nieuwe trendy stadswijk Oosteroever. In die korte periode kon het DOK-team zijn uitgestippeld groeiparcours al snel waarmaken, waardoor het nu beslist heeft om het pand op de Hendrik Baelskaai 8 definitief aan te kopen”, meldt Groep Versluys.

November 2020 was een belangrijke mijlpaal voor Design Oostende toen het als uitbreiding op hun bestaande winkel in het centrum van Oostende een tweede conceptstore met de naam DOK opende op de Oosteroever. Een ultieme bekroning voor het ondernemerschap, de creativiteit en de groeiambitie van de broers Jansseune.

Succesverhaal

“Met deze aankoop bevestigen de eigenaars Bruno en Maarten Jansseune hun vertrouwen in de Oosteroever site en onderschrijven ze tevens het unieke succesverhaal van dit nieuwe hippe Shopping & Dining district in Oostende”, zegt ceo Bart Versluys van Groep Versluys.

“Met de definitieve aankoop van het pand waar we al twee jaar succesvol aanwezig zijn, versterken wij onze ambitie op de Oosteroever site waarbij we zowel voor vaste bewoners als tweedeverblijvers een vertrouwd ankerpunt willen zijn”, aldus de zaakvoerders, de broers Maarten en Bruno Jansseune.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier