DOK Brugge krijgt vergunning om zomerbar te openen aan de dokken

© (Foto DOK Brugge)
Redactie KW

Aanstaande vrijdag 31 juli is het D-day voor het voormalige DOK 54 langs de Pathoekeweg in Brugge. Wil je genieten van de beats, grooves en hipcats, dan reserveer je best nu al een plaatsje.

De voorbije jaren groeide DOK 54, gelegen aan de Pathoekeweg 54, uit tot een hot spot voor (oudere) jongeren, voornamelijk hipsters en trendy lui. Dit had vooral te maken met de programmering. Geregeld kwamen dj’s van uiteenlopende genres kwaliteitsvolle dance draaien, van house tot r&b en van hiphop tot techno.

Nu is DOK Brugge – de 54 is weggevallen – er weer, onder een andere uitbater. De bar opent de deuren aanstaande vrijdagavond 31 juli. Iedereen is vanaf 16 uur – met mondmasker bij het binnenkomen en verplaatsen – welkom. DJ Deliciaz & LauVv staan in voor de beats en grooves. De organisatoren raden geïnteresseerden aan om te reserveren. Dit geldt ook voor de volgende dagen. Op zaterdag 1 augustus ontvangt DOK Brugge immers WeerWerk met zwoele housebeats. Zondag 2 augustus verwelkomen ze Retro Nation.

DOK Brugge is open tot zondag 27 september, van woensdag tot zondag, telkens van 14 uur tot 1 uur, tenzij er speciale activiteiten gepland staan.

www.dokbrugge.be

DOK Brugge krijgt vergunning om zomerbar te openen aan de dokken
© (Foto DOK Brugge)

(SVV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier